Возила на електрични погон - хибридни аутомобили

 • Rotor core for Electric Driven Vehicles-Hybrid Cars

  Језгро ротора за возила на електрични погон - хибридни аутомобили

  Место порекла: Јиангсу, Кина
  Назив бренда: ОЕМ & ОДМ
  Материјал: Силиконски челични лим
  Опсег сизестатора 140 ~ 240мм
  домет ротора 90 ~ 155мм
  Назив производа: ламинирање језгра статора и ротора
  Сертификација: ИСО9001 、 ИАТФ16949
  Примена: Серво / невољност / транспорт / хидраулика / лифт / нова енергија
  Употреба: ДЦ мотор & А

 • Stator stack of electric driven vehicles

  Статорска хрпа возила на електрични погон

  Место порекла: Јиангсу, Кина
  Назив бренда: ОЕМ & ОДМ
  Материјал: Силиконски челични лим
  Опсег сизестатора 140 ~ 240мм
  домет ротора 90 ~ 155мм
  Назив производа: ламинирање језгра статора и ротора
  Сертификација: ИСО9001 、 ИАТФ16949
  Примена: Серво / невољност / транспорт / хидраулика / лифт / нова енергија
  Употреба: ДЦ мотор & А

 • Stator and rotor for Electric Driven Vehicles-Hybrid Cars

  Статор и ротор за хибридна возила на електрични погон

  Место порекла: Јиангсу, Кина
  Назив бренда: ОЕМ & ОДМ
  Материјал: Силиконски челични лим
  Опсег сизестатора 140 ~ 240мм
  домет ротора 90 ~ 155мм
  Назив производа: ламинирање језгра статора и ротора
  Сертификација: ИСО9001 、 ИАТФ16949
  Примена: Серво / невољност / транспорт / хидраулика / лифт / нова енергија
  Употреба: ДЦ мотор & А